<

Швейцарія відправила збірну України на карантин: матч Ліги націй скасовано

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 17.11.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Федерація футболу Швейцарії підтвердила, що футболістів національної збірної України відправили на карантин у кантоні Люцерн. Матч з місцевою збірною скасували.

Про карантин швейцарська федерація написала у Twitter, – передає Громадське.

Рішення про карантин нашої збірної ухвалив головний лікар кантону, остаточне рішення щодо проведення гри мав ухвалити Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА). У підсумку матч скасували.

Як зазначає Українська асоціація футболу, обидві збірні готові були зіграти поєдинок, однак рішення місцевої влади перекреслює таку можливість.

Подальшу долю цієї гри визначатиме УЄФА.

Причина проблем — коронавірус у 7 членів збірної, з яких шестеро гравців. Це Руслан Маліновський, Євген Макаренко, Едуард Соболь, Дмитро Різник, Сергій Кривцов та Жуніор Мораес. Усіх їх відправили на ізоляцію у свої готельні номери.

У чому важливість цього матчу?

Україна та Швейцарія у цьому розіграші Ліги націй виступають у найсильнішому з чотирьох дивізіонів — A. Цей матч мав стати останнім на груповому етапі. У нашій групі також виступають збірні Іспанії та Німеччини.

Перед завершенням групового етапу і Швейцарія, і Україна втратили шанси виграти свою групу і поборотись за перемогу в Лізі націй, однак важливо те, хто посяде останнє місце у квартеті — ця збірна вилетить у слабший дивізіон B.

Зараз Україна має 6 очок, а Швейцарія — 3. В разі перемоги або нічиєї підопічні Андрія Шевченка точно залишаться в найсильнішому дивізіоні, а Швейцарія — вилетить.

В разі поразки все залежатиме від рахунку гри, бо за однакової кількості очок враховується різниця голів у матчах між цими командами.

У першій зустрічі Україна вдома перемогла Швейцарію 2:1, тому в разі поразки з різницею у 2 голи і більше українці стануть останніми в групі. Якщо ми програємо з рахунком 0:1, також пропустимо вперед Швейцарію через правило переваги виїзного голу.

Якщо ми програємо з рахунками 2:3, 3:4 і так далі, то залишимось на третьому місці. Поразка 1:2 нас не влаштує, бо тоді рахуватиметься різниця голів з усіма суперниками, а вона у нас гірша.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця