<

Шукають винуватця ДТП! У Луцьку п’яний водій «євробляхів» протягнув людину на капоті й утік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 4.11.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

П’яний власник легковика на «євробляхах» вночі 4-го листопада у Луцьку пошкодив припарковане авто і, тікаючи, наїхав на людину, протягнувши її на капоті.

Про це пишуть у спільноті «АвтоАндони Луцька» у «Фейсбуці», інформує Волинь24.

Автор допису Володимир Шпілєвой розмістив фото легковика «Рено» зі спущеними колесами. За його словами, колеса спустив уранці власник пошкодженого автомобіля, щоб винуватець ДТП не міг забрати свій транспортний засіб.

Як стверджує дописувач, інцидент трапився приблизно о 1:20 у дворі на вулиці Федорова в Луцьку. За показами очевидців, людина керувала легковиком у стані алкогольного сп’яніння.

Пошкодивши припарковане авто, водій «Рено» на «євробляхах» почав тікати і наїхав на людину, яка проходила поруч. Протягнувши її на капоті легковика, поїхав далі.

Патрульна поліція, яку викликав власник пошкодженої машини, швидко розшукала легковик, на якому скоїли ДТП. Його винуватець покинув авто неподалік.

«На пошкодженному автомобілі залишилися сліди фарби автомобіля, так само залишилися сліди на автомобілі винуватця», – пише Володимир Шпілєвой.

Він просить усіх, хто, можливо, знає власника цього «Рено», повідомити про нього поліції.




коментарів: 3
  1. Мало мажори на лексухах людей чавлять? Чого не акцентуєте, що водії на Українській реєстрації роблять більше дтп ніж бляхи?

  2. Такі випадки красномовно свідчать, що пора наводити порядок з євробляхами, повинна бути як мінімум всеукраїнська база даних власників іноземних авто, які перебувають на території України, щоб можна було в разі потреби знайти того, хто керує ним, бо зараз скоїв ДТП на бляхах, втік і шукай вітра в полі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер