<

Шукають скандальний запис Гончарука: СБУ проводить обшуки на телеканалі «1+1»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 5.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

5-го лютого Служба безпеки України проводила обшук у будівлі телеканалу «1+1».

Служба безпеки України проводить обшуки на телеканалі “1+1” у справі про прослуховування прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Це випливає з повідомлення прес-центру СБУ у телеграм, – передає РБК-Україна.

Повідомляється, що обшуки проходять в офісі, де працюють журналісти проєктів «Гроші» і «Секретні матеріали».

За словами співробітників телеканалу, обшуки пов’язані зі справою про прослуховування прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Зокрема, СБУ підозрює, що журналіст «1+1» Євген Куксін злив скандальні записи.

В СБУ заявили, що обшуки на Куренівській, 18 у Києві не пов’язані з діяльністю телеканалу “1+1”, а проводяться щодо конкретних осіб, які могли незаконно прослуховувати Гончарука і зберігати записи.

“Слідчі дії також проводяться і в інших осіб, які перевіряються на причетність до незаконного використання спеціальних технічних засобів. Жодного втручання в роботу телевізійного каналу “1+1″ не здійснюється”, – йдеться в повідомленні.

СБУ підтвердила зв'язок обшуків на "1+1" зі справою про прослуховування

Водночас група “1+1 медіа” підтверджує обшуки в редакції програми “Гроші” і пов’язує їх з “викривальною діяльністю програми”. Група також звертається до голови СБУ Івана Баканова з проханням прокоментувати ситуацію і роз’яснити причини обшуків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок