<

Штати і Британія підтвердили спільну протидію агресії РФ проти України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 4.05.2021 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарів 5

Глави зовнішньополітичних відомств США й Великої Британії обговорили під час зустрічі в Лондоні агресію Росії, а також спільну позицію в підтримці України на тлі останньої російської ескалації.

Про це Ентоні Блінкен і Домінік Рааб заявили під час брифінгу за результатами переговорів у понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми з Тоні (Блінкеним) обговорили цілий комплекс питань безпеки – Іран, Афганістан, постійні занепокоєння щодо Росії, зокрема на кордоні з Україною. Ми стоїмо пліч-о-пліч у цих питаннях, і я вітаю тверду прихильність США Альянсу НАТО», – підкреслив міністр закордонних справ Британії Домінік Рааб.

Держсекретар Блінкен, зі свого боку, подякував Сполученому Королівству за те, що вони «приєдналися до США в процесі притягнення Росії до відповідальності» за її безрозсудні та агресивні дії.

«Ми підтвердили нашу непохитну підтримку незалежності, суверенітету й територіальній цілісності України, куди я відправлюсь також цього тижня», – зауважив глава американського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляв Укрінформ, глава Держдепартаменту США Ентоні Блінкен розпочав європейське турне, під час якого заплановані його візити до Великої Британії для участі в зустрічі G7, а також до України.




коментарів: 5
  1. Розділяй і пануй – це все шо роблять англо-саксони, але більшість українців, нажаль, думають шо “америка з нами”…

      • Хтось рішив косити під “гостя”?
        Якшо IQ справжнього гостя близьке до інфініті, то на твоє, “гість”, по правилам арифметики ділити не можна.
        Догнав, нє?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця