<

Штаб блокади відмовився здавати зброю правоохоронцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 9.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Штаб блокади відмовляється виконувати розпорядження управління Нацполіції в Донецькій області, яке заборонило ввезення в область офіційно зареєстрованої зброї.

Про це повідомляється в заяві активістів у Facebook.

“Обмеження прав громадян, які введені за бажанням начальника Нацполіції в Донецькій області (В’ячеслава Аброськіна – ред.), є незаконними і виконуватися штабом не будуть”, – йдеться в тексті заяви.

У Штабі блокади також порадили Аброськіну змінити місце роботи, якщо він “вирішив жити не за законом, а за “поняттями”, і приєднатися” до його колишніх колег в так званій ДНР або в окупованому Севастополі”.

“У вільній Україні такого не буде”, – пообіцяли активісти.




коментарів: 3
  1. Да дожили, що державою керує не влада а проплачені “активісти” і це все безумовно відібється на простих Українцях, при цьому все це твориться коли дісно йде війна на якій убивають дійсно трудяг яких так недостає на весняних полях, отож цих блокадних вояк потрібно відправити на передову, а то їх звідти не вигониш роками як в свій час із майдану, тому що це таж сама категорія людей.

  2. хто в тій державі зараз кєровнік? Влада є чи немає? Чи Анархія-Мама Порядку? Що семенченко вже головніший за шоколадного та гройссмана?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер