<

Штаб блокади Донбасу відновить свої заходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 26.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Штаб блокади торгівлі з окремими районами Донецької і Луганської областей через два тижні почне новий етап своїх дій.

Про це заявив другий командир окремого батальйону спецпризначення (ОБСН) “Донбас” Національної гвардії України Анатолій Виногродський на прес-конференції в п’ятницю, 26 травня, – пише Корреспондент.

“Ми вважаємо, що підприємства, які контролюються російськими громадянами, є точками тиску, які допоможуть примусити Путіна (президента Росії Володимира Путіна, – ред.) і Порошенка (президента України Петра Порошенка, – ред.) прийняти рішення про повернення наших полонених. Російські представники-власники підприємств в Україні становлять небезпеку для безпеки країни… Через два тижні ми почнемо свої дії, щоб натиснути на больові точки російського бізнесу”, – сказав Виногродський.

Разом з тим, він відмовився уточнити, що буде представляти собою “другий етап” блокади.

“На сьогоднішній день нашим штабам дана команда з мобілізації наших прихильників… Ми розуміємо, що торгівля з Росією це дуже тонкий момент, і не можна відразу все перекрити, ми займаємося цим частково”, – додав Виногродський.

Він наголосив, що на сьогоднішній день можна відмовитися від поставок вугілля з окупованих територій і території Росії. “Постанова (про припинення поставок вугілля з ОРДЛО) не підписана. Ми будемо тиснути, якщо треба”, – розповів другий командир.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа