<

Шмигаль заявив, що в Україні почалась третя хвиля епідемії й можливий локдаун

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 4.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарі 3

В Україні почалася третя хвиля пандемії коронавірусу. Уряд розглядає можливість повернення до всеукраїнського лоукдану, якщо не вдасться стримувати кількість хворих обмеженнями адаптивного карантину.

Про це Денис Шмигаль заявив під час брифінгу до року діяльності Кабміну, – пише Українська правда.

“Вже зараз очевидний факт, що у нас розпочалась третя хвиля пандемії. Уже в Івано-Франківській області і Чернівецький запроваджено дуже жорсткі обмеження. Ще кілька областей на підході…

Якщо ситуація буде погіршуватись, якщо ми будемо бачити, що медицина не справляється, то мабуть у нас не буде іншого виходу, ніж запровадження жорсткого карантину такого типу, який ми уже переживали. Я б дуже цього не хотів”, – зазначив Шмигаль.

За його словами, близька до критичної зараз ситуація у ще кількох західних областях і Києві.

“Звичайно, якщо більша частина областей будуть в червоних зонах, наймовірніше, доведеться вертатись до тієї моделі локдауну, який Україна вже проходила”, – заявив він.

Прем’єр пояснив, що процес вакцинації дуже тривалий, і щоб уникнути жорсткого локдауну, населення мусить дотримуватись карантинних рекомендацій, носити маски тощо.




коментарів: 3
  1. Вже всі повернулись з курортів? То не нийте ,що буде всеукраїнський локдаун та запровадження жорсткого карантину ! Одні відпочивають інші страдають.

  2. Щось так ніби випадково зростає захворюваність covid в період коли почали робити вакцину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер