<

Шмигаль заявив, що карантин, скоріш за все, продовжать до травня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:08 | 9.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що говорити про послаблення карантинних заходів в Україні можна буде говорити у травні, у випадку зниження захворюваності на COVID-19, а до того часу карантин продовжать.

Про це йшлося на засіданні Кабміну 8 квітня, – інформує Українська правда.

“Якщо буде зафіксовано динаміку зниження захворюваності, то лише в травні місяці ми почнемо вести розмову про можливе послаблення карантинних заходів.

Протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який запроваджений до 24 квітня і можливо, скоріш за все, буде продовжений до початку травня місяця.

У травні, за умов позитивної динаміки, ми запустимо економіку країни за визначеним планом, який буде додатково повідомлений урядом, прокомунікований, чітко розписаний і кожен буде знати свою роль, час і місце, коли він почне ходити на роботу, коли він почне повноцінно працювати, які будуть соціальні стандарти нашого життя у травні, масочний режим, соціальні дистанції”, – розповів Денис Шмигаль.  

За його словами, в уряді також розробляють робочий графік для працівників, аби у міського транспорту не було пікового навантаження.

Він додав, що ВООЗ рекомендувала країнам, де карантин дає свої результати, максимально продовжити його, доки буде витримувати економіка та морально-психологічний стан людей.




коментарів: 5
  1. що там можна планувати?? Ще піку захворювань навіть не було а вони вже загадують наперід

  2. А з травня якого саме року вже можна буде вільно скрізь шмигати – Прем”єр-міністр не уточнив?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер