<

Школярка з Володимира-Волинського виявилася шахрайкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 1.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Спритниця заробляла «легкі» гроші обманом та крадіжками.

У лютому та березні цього року до правоохоронців надійшли заяви від жителів Володимира-Волинського про вчинення крадіжок та шахрайства. У скоєному заявники підозрювали дівчину. Правоохоронці розпочали пошуки правопорушниці, тож незабаром її затримали. У дівчини вилучили викрадені речі, – повідомили у прес-службі волинської міліції.

У знайомого дівчина попросила фотоапарат, начебто сфотографуватися. Хлопець на кілька днів позичив їй техніку разом з комплектуючими до нього, однак, виявилося – віддав назавжди. Зрозумівши, що аферистка віддавати назад фотоапарат не збирається, хлопчина із заявою звернувся до правоохоронців.

Під час досудового розслідування встановили причетність дівчини до низки злочинів. У лютому в магазині спритниця викрала сукню вартістю 280 гривень. Крім того, двічі обікрала подругу, з якою проживала, спільно винаймаючи житло. Тоді дівчина, окрім одягу та взуття, поцупила косметику і нижню білизну подруги. Загалом обібрала її більше ніж на 8 тисяч гривень. До того ж, в знайомої, яка працювала продавцем магазину, учениця викрала ключ до крамниці. Тож вже наступної ночі злодійка винесла з магазину 8 тисяч гривень виторгу.

Володимир-Волинський міський суд Волинської області за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 (Шахрайство) та ч.1 ,2,3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, визначив підсудній покарання три роки й шість місяців позбавлення волі. Суд звільнив дівчину від призначеного покарання з іспитовим терміном два роки. Тож за ґратами не опиниться, якщо не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї судом обов’язки.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер