<

Шкільна бібліотекарка у США вперше у світі доставляє учням книги за допомогою дрона

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 21.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
7
/ коментарів 6

Бібліотекарка зі штату Вірджинія (США) придумала цікавий спосіб, як доставляти книжки учням – за допомогою дронів Wing. Вона зробила це першою у світі, бо хоче допомогти дітям читати твори за шкільною програмою та корисно проводити час на карантині.

Про це повідомляє CNN, – передає Hromadske.

На літні канікули вчителі задають учням прочитати стоси книжок. Деякі з них можна знайти в інтернеті, а інші – в бібліотеці. Однак як це зробити, коли всі заклади закриті на карантин?

Келлі Пасек звернулась до виробника дронів компанії Wing, яка належить Google.

“З карантином, соціальними обмеженнями, переходом на дистанційне навчання дітям стало важче знайти потрібні матеріали для прочитання”, — пояснила Пассек.

Замовити доставку книжок можуть понад 600 школярів із державних шкіл округу Монтгомері у Вірджинії. Щоб замовити книжку, учні мають заповнити онлайн-форму на сайті своєї школи. Діти можуть вибирати з понад 150 тисячі книг.

Бібліотекарка Пассек обробляє запити, складає книжки у спеціальний пакунок та прикріплює до дрона. Безпілотник доставляє книжки до самого будинку того, хто замовив. Першу книжку вже доставили 11 червня.




коментарів: 6
    • Тільки не кажи того пиндосам, вони впадуть в депресію як взнають, шо їхній “новітній” метод в нас вже дещо навіть застарів… :)

      • “піндоси” це слово – етнофолізм з сучасного російського лексикону придумане і поширене кремлівськими прпогандистами на початку 2000-них з метою ображення і приниження американського народу.

          • Я не американець, але з повагою відношусь до цієї країни і не розумію чим же вона тому Дєду так не вгодила, що він, використовуючи сленги наших окупантів ображає американців.

        • Тезка, шо їх може принизити більше, ніж вони самі?
          Якби не китайсько-японські емігранти і їхній вклад в розвиток, хотів би я побачити де та америка нинчє була б

          Пошевели трохи історію і дізнайся як пиндоси ставились до всіх вже американських Японців під час війни з Японією.
          Не так то багато країн знайдеш, котрі для певних національностей створювали ґетто на своїй території, а ті бідні мусили або просто лишати або нашвидку за безцінь збувати своє кров’ю і потом нажите майно.

          З більш недавнього, порівняй поведінку населення після урагану “Катрина” в пиндосії і поведінку Японців після останнього страшного цунамі в Японії.

          Звірі – вони і є звірі, тому пиндоські поліцаї і шмаляють чуть тільки шо, бо то здичавілі мародери.
          Тобі відома така історія твоїх хaзяїв?
          Хочеш в пиндосiю?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця