<

Щоб обійти «карантин вихідного дня», підприємства в Україні перепрофільовують в релігійні організації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:26 | 16.11.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Деякі підприємці, аби обійти «карантин вихідного дня», винайшли своєрідні лайфхаки. Вони перереєстрували свої фірми в релігійні організації, адже ті не підпадають під локдаун.

Так, тернопільський бізнесмен Тарас Ковальчук, щоб працювати під час карантину “вихідного дня”, переробив ресторан на храм, хостел на монастир і заявив, що створює релігійну організацію “Братство Лисих“. Про це пише Комета, посилаючись на телеграм-канал Інсайдер UA.

Причина проста – церковні служби не підпадають під «карантин вихідного дня».

Аби відстояти свої інтереси, підприємець скористався досвідом зарубіжних рестораторів. Про оригінальну ідею він розповів у Facebook.

“Почали шукати юридичний механізм, за яким зможемо продовжити працювати у нових умовах. Стали дивитися на досвід інших країн. Запала в око Польща і фітнес-центр, який став церквою. Почали вивчати, виявилося церкви не треба, потрібно просто релігійну організацію”, – написав Ковальчук.

Бізнесмен та ще 10 однодумців створили так зване “Братство лисих”. Тепер у вихідні його хостел працюватиме у форматі монастиря, а ресторан – трапезної.

Киянин теж виявився не “пальцем роблений” і перепрофілював веломагазин в “Велосипедну Церкву України“.

“Наша місія нести світле, велосипедне майбутнє в голови і серця людей. Просвіщати їх і наставляти на велосипедний шлях”, – заявив підприємець.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер