<

Що зроблять з автогосподарством Волиньради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 10.10.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
img_2271
КП «Автогосподарство» Волинської обласної ради об’єднають з іншим комунальним підприємством.
Стан справ на автогосподарстві депутати оглянули 9 жовтня, – повідомляє Волинський інформаційний портал.
Голова Волиньради Валентин Вітер розповів, що КП «Автогосподарство» було дуже проблемним, мало найбільшу заборгованість серед інших комунальних підприємств. Обласна рада виділила кошти на погашення боргу, на підприємстві провели скорочення штату, залишивши мінімально необхідну кількість працівників, а на наступній сесії йтиметься про те, щоб об’єднати КП «Автогосподарство» з КП «Управління будинком Волинської обласної ради». «Зараз тут залишилися ще деякі борги. Ми їх закриваємо і за кілька місяців вони будуть погашені до кінця», – зазначив Валентин Вітер.
Директор комунального підприємства Юрій Мололюк розповів, що раніше в «Автогосподарстві» працювало 12 працівників, нині ж залишилося шестеро: начальник, бухгалтер та чотири сторожі.
Своєю постановою Кабінет Міністрів заборонив обслуговування всіх суб’єктів держави за викликом. Тобто відпала необхідність утримувати резервний автомобіль та водія.
Окрім того, апарат обласної державної адміністрації обслуговує один автомобіль. Загалом же на балансі підприємства – сім автівок. Серед них – різні транспортні засоби: від Volkswagen до Lexus. До слова Лексус – це черговий автомобіль голови Волинської ОДА. Зазвичай губернатор їздить на Toyota Camry, оскільки Лексус витрачає надто багато пального. Утім, у випадку необхідності він оснащений спецв’язком, тож його утримують «про всяк випадок».
Між депутатами точилася дискусія, що робити з територією автогосподарства. Вона розташована прямісінько за Свято-Троїцьким кафедральним собором, тож Борис Загрева запропонував передати її храмові. Мовляв, «тільки комуністи тримали стайні біля церкви».
Проте законодавством заборонено передавати комунальне майно у власність громадських організацій та релігійних громад.
Як би там не було, але наступна сесія обласної ради ймовірно об’єднає КП «Автогосподарство» з КП «Управління будинком Волинської обласної ради», після чого вирішуватимуть долю території підприємства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер