<

«Шаурма», «Хтотам», «Вася»: які оригінальні номерні знаки замовляли українці у 2019 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:46 | 17.01.2020 / Новини / /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

У 2019 році українці замовили понад 4 тисячі індивідуальних номерних знаків, зокрема, з такими назвами як «ЖЕНЯ», «ДЕМБЕЛЬ», «ГАРДЕРОБ», «ШАУРМА», «ЗАЙКА» та інші.

Про це УНН повідомили у Головному сервісному центрі МВС України у відповідь на запит.

“За замовленнями фізичних та юридичних осіб протягом 2019 року оформлено 4225 комплектів індивідуальних номерних знаків”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією сервісного центру МВС, були виконані замовлення іменних номерних знаків — “ТАНЮША”, “ВАСЯ”, “ЖЕКА”, “АЗІМ”, “СЕРЕГА”.

Окрім того, на замовлення українці отримали креативні номерні знаки, такі як “КОТ”, “ВСМЫСЛЕ”, “ТАКОЕ”, “ХТОТАМ”, “ДЕМБЕЛЬ”, “ШАУРМА”, “БАРМАЛЕЙ”, “ЗАЙКА”, “МАДАМ”, “МАЛЫШКА”, “ГАРДЕРОБ”.

Також були створені цікаві цифрові комбінації у номерних знаках: ААА777, М13М13М, М777М, WOOIW, RWT888. Окрім того, кілька осіб замовили англомовні номерні знаки: “MYBIKE”, “LAWYER”, “LOVE”, “LOTOS”, “HUNTER”, “SUPERMAN”, “BRUTTO”.

За інформацією сервісного центру МВС, також українці замовляли номерні знаки з малюнками, зокрема, з равликом, бджолою та смайлом.

Терміни виготовлення індивідуального номерного знаку становить до одного місяця з дати передачі виробникові примірника його макета.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок