<

Жителі Шацького району долучилися до акції «За чисте довкілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 23.03.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вже стало доброю традицією напередодні Великодніх свят наводити лад не тільки в домівках та власному подвір’ї, але й прибирати на територіях установ і організацій.

На виконання Указу Президента України від 06.08.1998 року №885 «Про День довкілля» та розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації від 10.03.2015 року №85 «Про продовження у 2015 році Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» розроблений відповідний план заходів райдержадміністрації з метою покращення естетичного, санітарного стану вулиць, парків, скверів населених пунктів, об’єктів масового відпочинку населення та інших територій Шацького району, – пише Шацька РДА.

20 березня жителі  краю долучилися до  Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» за участю керівництва району. Інші трудові колективи організацій, установ всіх форм власності також взяли  участь у весняних заходах з упорядкування вулиць, придорожніх лісосмуг, прикордонних територій, прибережних захисних смуг озер, парку, зон відпочинку, громадсько-культурних та навчальних закладів, територій забудови приватної та комунальної власності в межах населених пунктів селищної та сільських рад.

Крім того, 3 квітня відбудеться одноденна Всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою! – 2015» з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку.

Районна влада має на меті налагодити постійну роботу з упорядкування територій населених пунктів, поліпшення їх благоустрою та озеленення, а до загальноміських толок, місячників з благоустрою, ліквідації стихійних сміттєзвалищ широко залучати місцеве населення, установи та організації.

IMG_4869
IMG_4860
IMG_4849
IMG_4838
IMG_4833




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця