<

Житель Шацького району поповнив ряди ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 4.06.2015 / Шацьк / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У вівторок, 2-го червня, у рамках проходження 5-ї  хвилі часткової мобілізації  ряди Збройних Сил України поповнив ще один житель Шацького району із села Світязь  Гнатюк Олександр Іванович.

Біля Шацької райдержадміністрації проводять наших солдат представники органів виконавчої влади.  Цього разу  долучились Лариса Васейчук, керівник апарату районної державної адміністрації, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Наталія Борсук, голова районної організації ветеранів війни Адам Дударчук, який і вручив набір необхідних продуктів та речей мобілізованому, – повідомляє Шацька РДА

Продовжили урочисті проводи в м.Любомль працівники Любомльського  об’єднаного районного військового комісаріату, священник та волонтери.

Отримавши благословення від священника і почувши звернення від представників влади та військомату, військовослужбовці вирушили до навчального центру Старичі (Яворівський полігон).

Вже за доброю традицією  на плечі хлопців  був пов’язаний  Державний Прапор України, що разом із отриманими іконами служитиме, як оберіг.

Божого благословіння і легкої служби, нехай якомога швидше закінчується війна!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер