<

Затвердження Шацького районного бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 29.01.2015 / Шацьк / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

28 січня, відбулося засідання тридцять дев’ятої позачергової сесії районної ради шостого скликання, яке провів голова районної ради Сергій Віннічук. Участь в сесії взяли 23 депутати районної ради, селищний та сільські голови, начальники окремих установ і організацій району.

На розгляд сесії було винесено дев’ять питань порядку денного, основне з яких – «Про затвердження районного бюджету на 2015 рік». Начальник управління фінансів райдержадміністрації Олександр Бебко ознайомив присутніх з основними показниками головного фінансового документу району та дав відповіді на численні запитання. Районний бюджет було детально обговорено напередодні на засіданні постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету та фінансів, регуляторної політики, – інформує Шацька РДА

Районна рада вирішила розпорядникам коштів районного бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

Також депутати схвалили проекти рішень: «Про затвердження Програми організації відзначення державних свят, пам’ятних дат, історичних подій, ювілеїв, участі спортивних команд та колективів художньої самодіяльності, окремих виконавців у районних, обласних, загальнодержавних заходах та відзначення обдарованих дітей у Шацькому районі на 2015 рік», «Про встановлення у 2015 році доплати до пенсії сім’ям воїнів, які загинули в Афганістані», «Про внесення змін до Статуту Трудового архіву Шацького району», «Про делегування повноважень Шацькій районній раді» та інші.

Всі питання порядку денного депутати розглянули та прийняли відповідні рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер