<

Як голі мажори відпочивали на Світязі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:26 | 29.06.2017 / Шацьк /
Перегляди
137
/ 1 коментар

28 червня вся Україна святкувала державне свято – День Конституції. Оригінально вирішила відзначити це свято на березі озера Світязь компанія із вісьмох молодиків, якщо можна так сказати, бо їхній вік становив від 20 до 50 років.

Оригінально – тому що дехто з них з’явилися на пляжі, який знаходиться в масиві Іллічівка (Пульмівська сільська рада) голяком, пише Район. Шацьк.

Це обурило відпочивальників на пляжі, бо серед них були й діти. І таке неподобство люди стерпіти не могли. Тим паче, що один з молодиків звернувся й до 12-річної дівчини зі словами типу «мала, у тєбя чьо, попка загаряєт». Дісталося погроз і коменданту масиву, який намагався їх спровадити з пляжу: «ти нє жилєц» – лунало на його адресу.

Люди викликали поліцію. Але, як стверджують очевидці, реакція правоохоронних органів була надто млявою. Бо компанія, як кажуть очевидці, складалася з мажорів: один з голодупих відпочивальників – син екс-заступника міністра колишнього режиму Януковича, інший – генеральський син.

Та відпочивальники теж виявилися людьми не простими, бо побачивши таку реакцію, підключили до дій своїх знайомих. Зрештою, як стало відомо з інсайдерських джерел, на молодиків таки завели кримінальну справу і вона є на контролі у міністерстві, аби її «не спустили на гальма».

Фото надані одним із свідків події.










один коментар
  1. Бидляччя не виховане,іне соромно перед матерями,хоча може мами так і виховували,” їм” же можна все.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер