<

Вже двічі волонтерська організація із Шацького району побувала на Сході України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 14.12.2014 / Шацьк /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

2 тонни необхідної для сол­дат провізії зібрали гро­мади Пульмівської і Прип’ятсь­кої сіль­ських рад, яку доставили 27 листопада в місто Де­бальцеве Донецької області. Нещодавно потрібні продукти й теплий одяг зібрали в Самійличівській сільській раді – і вже теж відвезли на блокпости, де знаходяться солдати з Волині.

Перед від’їздом на схід во­лон­тери зіткнулися з проб­ле­мою відсутності транспорту, бо далеко не кожна машина може вмістити таку велику кількість продуктів і речей. До­поміг переселенець із Луган­ська Юрій Уткін, який зараз меш­кає з сім’єю в Шацьку, – не лише надав власний транспорт, а й сам зголосився поїхати на схід разом з Романом Пархо­му­ком та Олександром Балюком. Кошти на паливно-мастильні матеріали виділили з рахунку районної організації ветеранів війни. У Харкові шацькі во­лонтери разом із Волинською обласною спіл­кою ветеранів Афганістану вирушили в зону АТО – інформує сайт Шацької РДА

DSC01896

Територія Донецької області, на якій ведуться бойові дії, зус­т­ріла шачан випаленими «Гра­дом» полями, розбомбленими бу­­динками, безлюдними містами й селами. Вздовж доріг ба­чили намети, схожі на юрти, в яких живуть люди, гріючись теп­лом від буржуйок.

На війсь­ко­вій базі міста Дебальцеве розвантажили провізію. Солдати ще дивувалися, що та­кої кількості продуктів одно­часно їм не довозили. Доста­вили шачани і дві адресні по­силки – для бійців із Шацького ра­йону, що служать в районі Де­бальцеве.

На даний час надійшла до­по­мога з Світязької сільської ради та села Кам’янка, тому шацькі волонтери цього тижня знову планують вирушити в далеку дорогу.

DSC01885

Роман Леонідович від імені районної організації волонтерів висловлює слова вдячності: «Дякуємо за співп­ра­цю районній владі та сільським го­ловам, а та­кож усім небайду­жим людям. До­лучилися до акції районна ор­ганізація Това­рис­тва Червоного Хреста України (голова Кате­рина Місюк), пере­давши для бій­ців теплі речі, в’я­зані шкар­петки і шапки, а також школярі, які намалю­вали для солдатів ма­люнки».

DSC01872




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця