<

Волинський “Правий сектор” заперечує причетність своїх бійців до стрілянини у Шацькому районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 27.07.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Правому секторі Волині заперечують причетність своїх бійців до стрілянини на приватному підприємстві у Шацькому районі.

Про це під час прес-конференції повідомив для ЗМІ та громадськості повідомив командир 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь» Віталій Ковальчук (друг Устим),- пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Що правоохоронці знали про ймовірні «бізнесові з’ясування стосунків», підтвердив і комбат 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь»:

«Я людина пряма, тому буду говорити правду. За два дні до подій у Шацьку до мене зателефонував начальник Шацького МВ УМВС й сказав, що потрібно зустрітися. Я одразу виїхав на місце, оскільки й сам мав багато запитань до нього. Під час приватної розмови правоохоронець повідомив про те, що з власних джерел до нього надійшла інформація, мовляв, що бійці ДУК та активісти ПС підтримують сторону одного із учасників конфлікту – Полякова чи Столяра. Я відразу відповів, що це є «бізнесові розборки», і в нашій компетенції лише контролювати чи правомірно проводять судові засідання та слідство», – зазначив доброволець.

IMG_0418w (1)

Віталій зазначив, що якщо на місці інциденту й були представники Правого сектору, то вони перебували там несанкціоновано, однак і це – малоймовірно.

«Я говорив з керівником політичного крила Правого сектору Сергієм Дружиновичем, й він теж сказав, що жодних представників ПС він туди не посилав», – стверджує друг Устим.

Подробиці конфлікту із стріляниною у Шацькому районі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер