<

Волинські земельники та громадські організації учасників АТО співпрацюватимуть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 3.03.2016 / Шацьк /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Від червня 2014 року на Волині надійшло вже понад 5 тисяч заяв від військових та членів родин загиблих на отримання ділянки, а майже 4 тисячам вже надано дозвіл на розробку проектів землеустрою.

Зрештою, при облуправлінні Держгеокадастру створили спеціальну робочу групу. У її складі – представники громадських організацій учасників АТО та волонтерського руху Волині, правоохоронних органів та земельники. Склад робочої групи формувався за пропозиціями громадських організацій та нині налічує 14 чоловік, – повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру в області.

До влади надходять численні звернення з проханням надати земельну ділянку у Шацькому районі, поблизу озера Світязь. Над цим питанням і працювали на першому засіданні робочої групи.

Для потреб учасників АТО земельники підібрали два масиви площею 13,55 га і 26,3 га під садівництво з земель державної власності на території Пульмівської сільської ради (урочище Стругова) поблизу озера Світязь. А члени робочої групи взялися надати консультаційну допомогу при розгляді заяв, що надходитимуть на ці ділянки та  допоможуть у перевірці достовірності поданих документів.

Окрім того, першочергово ділянки на цих масивах надаватимуть родинам загиблих, а також інвалідам АТО. Частину наділів зарезервують безпосередньо для мешканців Шацького району, які нині проходять службу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок