<

«Волинське Межигір’я» майже все розібрали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 11.12.2014 / Шацьк /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Елітну базу відпочинку в урочищі Гряда на найбільшому волинському озері Світязь, що у Шацькому районі, розбирають місцеві наймані робітники. Цей об’єкт отримав назву «волинське Межигір’я», адже був збудований, як і резиденція Віктора Януковича у Нових Петрівцях під Києвом, з елітної деревини фінської фірми «Honka».

Базу відпочинку, яка була зареєстрована на підставних осіб, пов’язують із родиною колишнього віце-спікера Верховної Ради України Ігоря Калетника та його сестрою-депутаткою Оксаною – пише Вісник

Тепер тут неймовірно швидкими темпами йдуть роботи з демонтажу.

item-gryada01
item-gryada02

«Був учора цілий день на Поліссі, зокрема в Шацькому районі. Заїхали і на місце, де знаходяться вже залишки об’єкту «Волинське Межигір’я», до якого увагу громадськості та правоохоронних органів ми привертали ще в травні-червні цього року. Незважаючи на погодні умови, під наглядом, швидким темпом працює бригада місцевих робітників. Фактично знищено майже весь комплекс. Особливо той, що не з дерева не підлягає відновленню. Рро це самі говорять робітники. Всі розводять руками, адже це приватна власність», – відзначив керівник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук і розмістив фотографії з території елітної бази відпочинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер