<

Волонтери організували відпочинок родин учасників АТО з Ковельського і Любомльського району на озері Світязь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:50 | 25.08.2015 / Шацьк /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У День Незалежності на базу відпочинку державного підприємства “Шацький держлісгосп” заїхали кілька родин учасників АТО з Ковельського і Любомльського району.

Прийняти такі родини на базі було великою мрією директора держлісгоспу Петра Ткачука та його колективу. І сам директор бував на сході, де волинські лісівники будували фортифікаційні споруди, і син його воював в АТО, – пише День.

Дві родини, повідомляє член волонтерської групи “Небайдужі” із Шацька Мирослава Цюп’ях, приїхали з Ковельського району. Це жінки з дітками, а чоловіки ще несуть службу на сході. Двоє бійців прибули із Любомльського району,  з Шацького – Олександр Ключук і Сергій Шульга з сім’ями, а також Микола Цвид. Протягом тижня приїдуть ще декілька воїнів. На базі для воїнів та їхніх родин – безкоштовне проживання, харчування, прекрасний відпочинок, бо база на самісінькому березі знаменитого Світязя.

Волонтери першого ж дня провідали родини, які проводять дозвілля на базі лісівників. Душевна розмова, як каже Мирослава, затягнулася до пізнього вечора. Нелегко їм усім – і бійцям, і дружинам, і діткам. Жінки працюють на двох роботах, аби прогодувати сім’ю, син ковельського бійця почав сильно заїкатися, відколи тата забрали на війну. Ці родини не мали раніше можливості відпочивати отак бодай на Світязі.

Волонтери за підтримки лісівників планують для них концерт, екскурсію на туристичних байдарках, відвідини Петро-Павлівського монастиря, що поруч із базою, а також і спілкування з психологом, бо його наразі потребують усі, і діти бійців, і їхні дружини, і самі  солдати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця