<

Волонтери із Шацька уже в п’яте поїхали у зону АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 17.02.2015 / Шацьк / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вже п’яту поїздку на Схід України нещодавно здійснила волонтерська організація із Шацького району, яку очолює шачанин Роман Пар­хомук. 2 тонни необхідної для сол­дат провізії зібрали громади Пульмівської та Світязької сільських рад, яку доставили в місто Артемівськ Донецької області, що знаходиться на відстані більш ніж 30 кілометрів від лінії збройного зіткнення біля міста Дебальцеве.

Коли в минулі поїздки волонтери бували і в самому Дебальцеве, і в місті Слов’янськ, то зараз вони змогли добратися тільки до Артемівська. Шачанин Мирослав Гошовський не лише надав власний транспорт, а й сам зголосився поїхати на схід разом з Романом Пархо­му­ком та Олександром Лукашуком. Кошти на паливно-мастильні матеріали переказали благодійники та небайдужі мешканці району.

На війсь­ко­вій базі в місті Артемівську розвантажили провізію для 30-ої окремої механізованої бригади 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Доста­вили шачани і дві адресні по­силки – для бійця із Шацького ра­йону, що служить в районі Де­бальцеве.

Представники громадських організацій від імені солдат дякують керівництву району, зокрема, сільським головам, особливо, Пульмівському Федору Гловацькому, за надану значну продуктову допомогу, та всім, хто допомагає і коштами, і необхідними речами для далекої поїздки на Схід.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок