<

Влітку Шацький район посилено охоронятимуть від сепаратистів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 20.03.2015 / Шацьк / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Влітку Шацький район посилено охоронятимуть, аби не пустити на територію області сепаратистів. Про це стало відомо сьогодні, 20 березня, під час 34-ої сесії обласної ради.

Депутат Валентина Блінова нагадала начальнику управління МВС України у Волинській області Петру Шпизі під час його звіту про прикрий випадок побиття на Шацьких озерах відомого письменника Володимира Лиса минулого року. Обраниця громади поцікавилась в очільника волинської міліції, яким чином цьогоріч правоохоронці планують перешкодити проникненню сепаратистів з східних областей України на територію краю та виникненню подібних ситуацій, – пише Слово Волині

Своєю чергою посадовець зазначив, що останні кілька років в сезон оздоровлення для підтримання громадського порядку на території курортного району залучаються додаткові сили.

Зокрема, до цієї роботи долучаються спецпідрозділи та додаткові одиниці оперативного складу, цьогоріч до патрулювання долучиться ще й спецпідрозділ «Світязь», який перешкоджатиме можливому проникненню сепаратистів.

Також міліціонер зазначив, що ситуація в області моніториться спільно з СБУ та Прикордонною службою України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця