<

Відпочинок на Світязі: пробки, черги та бійки за місця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 27.06.2016 / Шацьк /
Перегляди
61
/ Коментарі відсутні

Як і очікувалось, на чотириденні вихідні до Світязя з’їхались охочі відпочити з різних куточків не тільки України, а й ближніх сусідніх країн. Через такий ажіотаж у селі кілометрові пробки та автомобільні ряди обабіч дороги, черги до магазинів та бійки за місце для проживання.

Туристи ще з вечора п’ятниці шукають житло. Інколи такі “пошуки” закінчувались скандалами і навіть бійками, оскільки знайти дах над головою було просто нереально. За словами місцевих жителів, місць для проживання не було й за декілька кілометрів до озера, та навіть у сусідніх селах, – пише Кордон.

Кілометрові пробки утворюються через перенавантаження автомобілів, які нема де паркувати. Тому гості змушені ставити їх обабіч дороги, таким чином, перешкоджаючи нормальному руху пішоходів. Зараз центральна вулиця у Світязі до дитячого табору “Чайка” схожа на вулицю великого мегаполісу.

Звісно ж, місцеві жителі не втрачають можливості заробити грошей на такому ажіотажі – ціни ростуть на все з кожним днем.  Це стосується не тільки проживання, а й продуктів харчування, послуг, домашніх смаколиків та загалом усього. Нагадаємо, що відпочинок на Шацьких озерах дорожчий, ніж у Карпатах.

Спекотна погода створює хороші умови для відпочинку, проте дуже шкодить здоров’ю туристів – “швидкі” тільки й встигають на виклики.

Вихідні тривають, чимало відпочивальників насолоджуються водою Світязя, яка освіжає та рятує від спеки.

_DSC0086
_DSC0111
DSC_0075
_DSC0092
_DSC0113
_DSC0118
_DSC0122
_DSC0189




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа