<

Відомі прізвища чоловіків, які голими розгулювали на березі Світязя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:31 | 6.07.2017 / Шацьк /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Неприємний інцидент стався 27 червня в передвечірню пору на одному з пляжів, що розташований на березі озера Світязь в селі Пульмо.

Компанія чоловіків у складі 7-8 осіб перебувала під впливом алкоголю, та, ймовірно, наркотичних речовин, – пише ВолиньPost.

За розповідями очевидців, вони прибули на пляж та почала розпивати спиртні напої. Чоловік шуміли, щось вигукували. Також чіплялися до жінок та дітей. Через це деякі відпочивальники пішли з пляжу.

Однак таких «забав» їм було замало і дехто з компанії роздягнувся та почав ходити пляжем і прилеглою вулицею голяка. На зауваження людей уваги не звертали. Коли ж на місце прибули охоронці місцевого кооперативу, то їм почали погрожувати фізичною розправою та облаяв «з голови до п’ят».

Як виявилося компанія відпочивала непроста, адже в її складі були: заступник директор ДК «Держвуглепостач» Олександр Шайтан, син екс-заступника міністра вугільної промисловості Віктора Шайтана, голови правління ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» Олександр Шиляєв, син екс-міністра МВС та керівника СБУ Володимира Радченка Віктор Радченко та Олександр Бєляєв, який казав, що він кореспондент видання «Люстратор».

Мабуть, не дивно, що така компанія дозволила собі агресивну поведінку щодо районних поліцейських, які приїхали на виклик громадян. Неадеквати погрожували поліцейським, не представлялися, лаялися в їхній бік. Зрештою компанія вгамувалася, коли на місце прибули поліцейські спецпризначенці.

У поліції Шацького району цей інцидент відмовилися коментувати.

Також на адресу редакції обурені відпочивальники надіслали світлини чоловіків. З міркувань етики фото зі статевими органами відредаговані. Редакція буде вдячна за інформацію про інших учасників цієї компанії:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця