<

Відеоспостереженням планують охопити Шацький район

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 25.03.2018 / Шацьк /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Сергій Карпук, голова Шацької районної ради провів нараду щодо встановлення відеоспостереження в Шацькому районі.

В нараді взяли участь Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації, Людмила Цевух, виконуюча обов`язків голови Шацької селищної ради, Андрій Семенюк, начальник Шацького відділення поліції, Олександр Сорочук, начальник Шацького РЕМ Любомльської філії ПАТ «Волиньобленерго», Тетяна Терета, начальник СЛД №4 ПАТ «Укртелеком» смт Шацьк, – повідомляє Шацька районна рада

До Шацької районної ради надійшло комерційні пропозиції від трьох різних фірм, які займаються встановленням та обслуговуванням відеоспостереження . Так, займатися камерами відео огляду в Шацькому районі хочуть компанії «Кватро», «House Security” та “Уарнет».

Необхідність встановлення камер відеоспостереження особливо актуальною в літній період, коли є велике скупчення людей. Сергій Карпук, голова районної ради, вважає, що камерами потрібно охопити весь район. Але найбільше камер встановити планують на території Шацької селищної та Світязької сільської рад. За технічним завданням поліції планується встановити 21 камеру, доступ до яких виходитиме на пульт в Шацьке відділення поліції.

Кінцеве рішення буде прийнято за результатами вивчення комерційних пропозицій органами місцевого самоврядування та незалежним експертом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця