<

В Шацькому районі починають проведення акції «Здай кров – врятуй життя солдату»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 2.03.2015 / Шацьк / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У зв’язку з останніми подіями в країні здача донорської крові – це чи не найменше, що можна сьогодні зробити для тих, хто ризикує власним життям, захищаючи Україну.

Представники громадських організацій в Шацькому районі ініціюють проведення районної акції «Здай кров – врятуй життя солдату» (голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Носуліч та голова ГО «Правий сектор Шацького району» Олександр Лукашук).Кожен житель нашого району, який за станом здоров`я може здати кров, повинен мати за честь віддати частинку свої «душі» для спасіння того, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає нашу державу, – пише Шацька РДА,

Для попереднього складання списків усіх бажаючих стати донорами просимо звертатися до голови районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимира Носуліча за тел. 097-95-49-560. Або безпосередньо у сектор з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Шацької райдержадміністрації (завідувач – Олена Гуж, моб. 097-26-90-613) за тел. 2-90-05.

До відома: Донором крові може стати кожна доросла, яка не має протипоказань до донорства – чоловіки віком до 60 років, жінки до 55 років і вагою від 50 кг. Медики запевнюють, що регулярне донорство – це профілактика серцево-судинних захворювань, подагри, атеросклерозу, ожиріння. Регулярна здача крові омолоджує організм, покращує роботу імунної системи, підшлункової залози, печінки та інших органів травлення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця