<

В Шацькому районі дорога після ремонту перетворилась у багнюку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 6.12.2017 / Шацьк /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В селі Пехи за кошти Шацької селищної ради почали ремонтували вулицю Шкільна. Дорога, як розповідають місцеві жителі, була дійсно проблемною: ями, калюжі. Проте транспортом по ній можна було їздити.

Під час ремонту дорогу вимостили щебенем. Проте цього виявилося недостатньо – її закидали брилами старого асфальту, цеглою, шматками залишків фундаменту і засипали піском. Після снігу і дощів, якими «порадувала» нас погода останнім часом, ділянка дороги протяжністю до 100 м при в’їзді в Пехи з боку села Крушинець, стала непрохідною і непроїзною, – пише Район.Шацьк.

Як стверджують мешканці Пехів, дорога перетворилася на місиво з води і піску – тобто багнюку.

– Лише за один вечір вівторка, 5 грудня, трактор чотири рази витягав легкові автомобілі, які застрягли у місиві з болота і не могли рушити з місця. Тракторист уже може гроші заробляти, надаючи допомогу, – розповідають місцеві.

Вийти з подвір’я теж неможливо, хіба в гумових чоботях. Великою проблемою дорога стала для тих, кому потрібно добиратися на роботу чи навчання, оскільки легковик може виїхати з двору лише у випадку, коли його витягне на нормальну дорогу трактор.

Люди обурені, адже, з їхніх слів, такий ремонт буквально заблокував рух по дорозі для пішоходів та водіїв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця