<

У школі Шацького району відбулось свято пта­хів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 15.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Птахи – це невід’ємна час­точ­ка природи. Їхня дзвінка, весела пісня оживляє все нав­круги, звеселяє наші серця. А ще крилаті друзі приносять лю­дям на своїх  крилах весну. Крім того, вони помічники в боротьбі за врожай, вірні союзники в знищенні шкідників.

У школі с. Смоляри-Світязькі відбулось свято пта­хів, яке організувала і провела  вчитель біології Тамара Голя­ди­нець. На ньому звучали з уст учнів різні вірші та прислів’я про наших пернатих друзів, відга­ду­вали за­гадки про птаство, про­водили різноманітні кон­кур­си. Домаш­нім завданням шко­лярів було змайструвати шпа­ків­ні. З ним усі чудово спра­ви­лись. Діти ви­готовили 21 шпа­ківню, які бу­дуть прикрашати дерева біля шко­ли та вздовж дороги. Найкра­щі будиночки для пернатих ство­рили другок­лас­ники Ілля Сіжук, Станіслав Лит­винчук та шести­клас­ник Артем Горніч, – пише Шацький Край.

Допоможіть птахам, і вони щиро віддячать вам за допо­мо­­гу. Ні­коли не руйнуйте гнізд, щоб наступні покоління людей могли також радіти ніжній ме­лодії пташиної пісні. Охороняйте бра­тів наших менших!, – наго­лошує Оксана ЛИЧМАНЮК, учениця 9 класу школи.

7dd53ca2af50cd9b39c7428af1004e27




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер