<

У Шацьку вирішували, як належно відсвяткувати 9 травня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 25.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 24 квітня, відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації під головуванням голови ради Адама Дударчука за участю голови райдержадміністрації Ігоря Корольчука, голови районної ради Сергія Віннічука, в. о. Шацького селищного голови Миколи Боярчука та членів громадської ради.

Голова райдержадміністрації Ігор Корольчук ознайомився з новим складом громадської ради, про формування якої доповіла Олена Гуж, завідувач сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Голова громадської ради Адам Дударчук повідомив, що відповідно до Указу Президента України 8 і 9 травня в районі пройдуть заходи щодо відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

На засіданні запропоновано привести у належний стан пам’ятні місця, у загальноосвітніх навчальних закладах та лісовому коледжі провести уроки мужності, зустрічі з учасниками бойових дій та учасниками АТО. Члени громадської ради обговорили сценарний план проведення урочистостей 8 та 9 травня в районному центрі.

Зокрема, 8 травня відбудеться поминальна панахида за загиблими біля Братської могили, а наступного дня – урочистий мітинг на меморіальному комплексі біля обеліска Слави та покладання квітів. Петро Сидорук, голова Шацької районної громадської організації «Добровільне об’єднання», запропонував організувати поїздку ветеранів по району. Голова районного комітету профспілки працівників державних установ Людмила Єрофєєва внесла пропозицію, аби вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості виготовили належну кількість символіки червоного маку на День пам’яті та примирення. Відповідні заходи відбудуться в усіх населених пунктах району.

Аби жоден учасник війни не був забутим, голова райдержадміністрації Ігор Корольчук наголосив на важливості усіх запланованих заходів та належній відповідальності окремих відділів та установ району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа