<

У Шацьку розглядали питання про недостатність фінансування сектору фізичної культури та спорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:30 | 18.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

 17 квітня під головуванням Ігоря Корольчука, голови райдержадміністрації,  за участю завідувача сектору з питань молоді і спорту райдержадміністрації Сергія Стадніка, сільських голів та представників з питань розвитку фізичної культури і спорту в районі.

Сільські голови підняли питання про недостатність фінансування для утримання спортивних майданчиків та участі сільських команд у районних спортивних змаганнях.

Також розглянули питання щодо можливості відкриття філіалів (груп) Шацької ДЮСШ  з окремих видів спорту в населених пунктах та покращення секційної роботи вчителів фізичного виховання в загальноосвітніх закладах району.

В ході обговорення, відповідно до Положення Шацької районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, учасники наради вирішили,  клопотати перед ВФСТ «Колос» АПК України про добровільний  вихід Шацької районної організації  ВФСТ «Колос» з товариства.

Підсумовуючи нараду голова райдержадміністрації Ігор Корольчук акцентував увагу на вироблені комплексного підходу у вирішенні проблем в сфері фізичної культури і спорту в районі.

IMG_5110
IMG_5109




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер