<

У Шацьку говорили про другий етап мобілізації та національно-патріотичне виховання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 27.02.2015 / Шацьк / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

25 лютого в залі засідань районної ради керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук провела оперативну нараду за участю голови районної ради Сергія Віннічука, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, представників установ, організацій району та ЗМІ.

В нараді прийняли участь також  т.в.о. начальника міжрайонного відділу управління Служби безпеки України у Волинській області Вадим Ковтунович та т.в.о. військового комісара Любомльського об’єднаного міжрайонного військового комісаріату Олександр Шандура, – пише Шацька РДА.

Розпочинаючи нараду, Лариса Андріївна зауважила, що на сьогодні голова облдержадміністрації Володимир Гунчик ставить перед органами  виконавчої влади районів три основні завдання : проведення чергового етапу мобілізації, міжбюджетні відносини, підтримка внутрішньо переміщених осіб. Проблемні питання четвертої хвилі мобілізації у Волинській області   проаналізовано на  нараді у голови облдержадміністрації  24 лютого, керівництво району приймало в ній участь.

Про стан виконання плану заходів щодо мобілізації особового складу і транспортних засобів на території Шацького і Любомльського районів за результатами  I етапу та завдання на II етап  інформував Олександр Шандура –  т.в.о. військового комісара Любомльського об’єднаного міжрайонного військового комісаріату. Він акцентував увагу керівників органів місцевого самоврядування на належному проведенні заходів щодо оповіщення військовозобов’язаних, звірки списків та проходження медичного огляду. «Але з нас не знімається відповідальність за минулий етап мобілізації, ми маємо надолужити невиконані показники», –  наголосив т.в.о. військового комісара.

Про кримінальну та адміністративну відповідальність від ухиляння від мобілізації доповів Володимир Оксентюк, начальник Шацького районного управління юстиції.

Про стан та подальше удосконалення національно-патріотичного виховання дітей, учнівської та студентської молоді у навчальних закладах району розповіли начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Павлей та завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Стаднік. Питання викликало активне обговорення в учасників наради, за результатами розгляду, з метою затвердження районного плану заходів з  національно-патріотичного виховання на 2015 рік селищному, сільським головам, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації дано доручення подати відповідні пропозиції.

Вадим Ковтунович, т.в.о. начальника міжрайонного відділу управління Служби безпеки України у Волинській області акцентував увагу на заходах щодо інформаційної безпеки в нашій державі.

Присутні також заслухали  питання щодо змін у податковому та бюджетному законодавстві, з інформацією виступили начальник Шацького відділення Ковельської ОДПІ Віктор Челак та заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Любов Кубай.

Підводячи підсумки, керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук наголосила на важливості проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення району, тісної співпраці районної влади, органів місцевого самоврядування, військкомату, правоохоронних органів та громадськості задля виконання усіх поставлених обласною виконавчою владою завдань з мобілізації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер