<

У Шацьку бюджет за перший квартал 2015-го року виконали на 152,2 відсотка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:59 | 6.05.2015 / Шацьк /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У середу, 6-го травня під головуванням голови райдержадміністрації  Ігоря Корольчука відбулось засідання колегії райдержадміністрації. Участь взяли представник від області – Лідія Дробишина, голова районної ради Сергій Віннічук, члени колегії райдержадміністрації, в.о.селищного, сільські голови, керівники установ і організацій району, начальники відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

На порядку денному розглядались питання: про підсумки виконання бюджету району за І квартал 2015-го року; про підсумки роботи господарств району в осінньо-зимовий період 2014-2015-го років та підготовку його до сталого функціонування в умовах осінньо-зимового періоду 2015-2016-го років.

По першому питанні доповів начальник управління фінансів райдержадміністрації Олександр Бебко. За його словами у І кварталі 2015 року до загального фонду бюджету району надійшло 2769,0 тис. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що становить 152,2 відсотка до затверджених показників доходів бюджету, визначених для району на звітний період. Порівняно з відповідним періодом минулого року доходи загального фонду  бюджету району зросли на 789,8 тис. грн. або на 39,9 відсотка. Протягом звітного періоду  в район надійшло 14194,2 тис. грн. субвенції з державного бюджету на виплату допомог сім’ям з дітьми, що відповідає фактичним нарахуванням за вказаний період. Фінансування соціальних видатків проводилось своєчасно, з урахуванням наближення асигнувань державного бюджету. Проводяться планомірно інші видатки, пов’язані із функціонуванням установ бюджетної сфери та їх розвитком.

Начальник  Шацького відділення Ковельської ОДПІ Світлана Сулік  поінформувала, що за 1 квартал 2015 року по Шацькому району  до бюджетів усіх рівнів зібрано 5046,9  тис. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

Про підсумки роботи господарств району в осінньо-зимовий період 2014-2015-го року та підготовку його до сталого функціонування в умовах осінньо-зимового періоду 2015-2016-го роківз інформацією виступив головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Богдан Сиротюк. В цілому по районі виконано близько 100 % робіт по підготовці котелень і котлів до роботи в осінньо-зимовий період. Майже всі котли замінені на сучасні марки Кальвіс.

Підсумував засідання колегії голова райдержадміністрації Ігор Корольчу. По кожному питанні прийняті відповідні рішення колегії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця