<

У Шацькому лісовому коледжі відбулися змагання лісорубів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:55 | 19.05.2016 / Шацьк /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Тиждень циклової комісії спеціальних дисциплін технічного профілю – це завжди творча співпраця студентів і викладачів. Разом дбають про формування наукового світогляду та вдосконалення науково-методичного рівня.

Викладачі готуються дуже ретельно, ведуть пошук нетрадиційних форм та методів організації аудиторної та позааудиторної роботи. Цього разу вони провели олімпіади з основ креслення, будівельної справи та експлуатації доріг, геодезії, технології лісозаготівель, лісокористування, побували на відкритому занятті з практики «Використання комп’ютерних програм для будівництва планів», студенти ж під керівництвом наставників-викладачів підготували цікаву конференцію на тему «Основи дисциплін технічного профілю», а ще показали свої практичні навики у змаганні майбутніх лісорубів. У заміні ланцюга до бензопили найбільше балів набрав студент 33 групи Вадим Митчик, у розпилюванні колоди найкращим виявився студент 35 групи Юрій Романюк, а в конкурсах на точність розпилювання і рубання відповідно перемогли студенти 33 і 34 груп Валентин Мельник та Дмитро Михайлов. У загальнокомандному заліку перше місце здобула команда 33 групи, 2 – команда 34-ї, 3 місце – 35 група. Переможці нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Також кожен викладач комісії представив свої напрацювання за рік: комплекси методичного забезпечення занять, складені за новітніми вимогами, творчі роботи, доповіді, реферати, рецензії, рекомендації студентам і викладачам. Загалом же, декада циклової комісії пройшла у формі емоційної, інтелектуальної, комунікативної, пошукової та творчої взаємодії студентів і викладачів.

Прес-служба Волинського ОУЛМГ

9b7fa989-2c57-470b-b28f-fb520e346469
5da76bac-090c-4d44-baeb-3d362582ae1a




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок