<

У Шацьку висаджували дерева

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 20.03.2019 / Шацьк / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Працівники Шацької районної філії Волинського обласного центру та за участю вихованців шкільного лісництва Шацької ЗОШ- гімназії долучилися до відновлення «зелених легень планети» – насадження нових лісів.

Про це повідомили у прес-службі Шацького районного центру зайнятості.

Цього разу учні стали активними учасниками акції «Посади дерево» . Вони разом з працівниками лісового господарства лісничим та лісниками проводили насадження нових дерев – однорічних саджанців сосни звичайної на території Шацького лісництва площею близько 1 га, примножуючи все нові та нові площі лісових насаджень.

Зацікавлені школярі тепер практично змогли освоїти отримані знання як висаджувати ліс.

По закінченню акції учні отримали солодкі гостинці від лісничого Шацького лісництва Віктора Мелюха, який подякував за посильну допомогу школярам і закликав їх берегти дивовижний світ природи. 

«Шкільне лісництво впевнено стає осередком профорієнтаційної роботи із старшокласниками, здійснення допрофесійної підготовки юних лісівників»,- вважає керівник шкільного лісництва.

Він впевнений, що саме така участь у практичній діяльності допомагає більше дізнатися школярам про професії лісової галузі.
Час показав, що чимало вихованців учнівських лісництв вибирають лісівничі спеціальності, вступають до коледжів і вишів, які готують кадри для лісоведення та лісовідновлення, охорони і догляду зеленого друга людини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер