<

У Шацьку вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 10.05.2020 / Шацьк / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. І хоча 75-річчя перемоги відзначали в умовах карантину, в Шацьку вшанували пам’ять жертв Другої світової війни.

Був присутній на ньому єдиний у Шацькому районі фронтовик, учасник бойових дій Костянтин Чесноков. На його адресу прозвучали теплі слова привітань, ветерану вручили квіти і грошові премії, – йдеться на сайті Шацької райради.

Шачани поклали квіти до обеліска Слави і пам’ятника Невідомому солдатові.

У своєму прагненні до свободи й незалежності українці нині знову змушені зі зброєю захищати країну від ворога. Тому слова вдячності звучали і на адресу воїнів АТО та ООС.

Наприкінці короткого заходу присутні вшанували пам’ять всіх полеглих бійців хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя обеліска і братської могили та сфотографувалися на пам’ять.

“Традиційно біля обеліска Слави виступили Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької РДА, Адам Дударчук, голова районної ради ветеранів, та Людмила Цевух, в.о.голови Шацької ОТГ.

Участь в заході також взяв Володимир Самусєв, керівник патронантної служби апарату Волинської облдержадміністрації”, – повідомляють у райраді.

Керівники подякували усім, хто рятував Україну від поневолення і дарували мир поколінням, а також побажали миру та добра усім.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер