<

У Шацьку планують побудувати новий торговельний центр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:02 | 23.05.2019 / Шацьк / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Шацьку на місці старого ринку хочуть побудувати новий торговельний центр.

Відповідну заяву про наміри інвестор опублікував у районній газеті “Шацький край”, – передає Район.Шацьк.

Замовник будівництва – ковельський підприємець. У заяві про наміри йдеться також про місцезнаходженням майданчика будівництва: смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги. Очевидно, що йдеться про місце на старому ринку.

Характеристика діяльності об’єкта – нове будівництво торгівельного центру, соціально-економічна необхідність планової діяльності – обслуговування закладу з надання торговельних послуг та тимчасового проживання. Планують будівництво та обслуговування закладу на площі 0,4095 га.

У документації визначено й участь громадськості: розповсюдження заяви про наміри та заяви про екологічні наслідки діяльності через засоби масової інформації, доступ громадськості до матеріалів проекту ОВНС, врахування заяв звернень громадських організацій, об’єднань та окремих громадян на стадії розробки матеріалів ОВНС проведення за їх вимогою громадських слухань з приводу проектованої діяльності.

Із зауваженнями та пропозиціями стосовно будівництва звертатись у Шацьку райдержадміністрацію (44000, Волинська область, смт Шацьк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер