<

Свято останнього дзвоника у школах Шацька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 30.05.2015 / Шацьк /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю, 29-го травня у всіх загальноосвітніх школах Шацького  району відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення 2014-2015 навчального року всім школярам.

Голова районної державної адміністрації  Ігор Корольчук побував в Шацькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня, – повідомляє Шацька РДА.

З теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернулися голова райдержадміністрації Ігор Корольчук,  методист районного відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Ціпощук.  Вітаючи всіх зі святом очільник району, акцентував увагу щодо всебічного розвитку молодого покоління, висловив  вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей, за невтомну працю і постійний творчий пошук за чуйність і щедрість сердець, зазнавши, що все це добро повернеться сторицею, бо діти і молодь – це майбутнє нашої країни.

У цей радісно-тривожний день, директор навчального закладу Валерій Михальчук підвів підсумки навчання школярів. Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу в творчих конкурсах багато учнів було відзначено грамотами, дипломами, подяками та цінними подарунками.

Святкували це свято всі: первачки,  які успішно опанували свою першу книгу – Буквар, випускники школи, які не менш успішно склали перший дорослий іспит – державну підсумкову атестацію. Та найбільш хвилюючим є це свято для наших дорогих випускників.

Свято Останнього дзвоника пройшло в теплій, хвилюючій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому патріотичному рівні. Випускників школи вітали першокласники, які подарували різнокольорові кульки, що символізували, мир, злагоду, успіх та любов. Бо доля нашої України у руках сьогоднішніх випускників, які готові творити її майбутнє.

Виступаючі щиро зичили випускникам знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту в вузах, коледжах, і вищих навчальних закладах, щоб стати достойними, само реалізованими  щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави. Побажали всім дітям успішних іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я і найкращих перспектив.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає у самостійну життєву дорогу. Хочеться вірити, що їм не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної цілі, взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.

IMG_5824
IMG_5753
IMG_5722
IMG_5687




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця