<

Світязьке «Межигір’я» нишком розбирають та вивозять (фото)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:37 | 28.11.2014 / Шацьк / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Дорогий маєток на Світязі,ім’я власника якого досі невідоме, розбирають і вивозять у Київ.

Про це повідомляє Svityaz.org.ua.

“Рівно через рік після початку майдану, банда Януковича почала ворушитися, ті хто був нижче води тихіше трави відчули волю, і продовжують відмивати гроші. Маєток зараз активно розбирають і фурами вивозять в Київ. Не хоче бандитська морда лишити добро для народу, а з цих будиночків міг би вийти санаторій або база для відпочинку і реабілітації дітей, героїв майдану, бійців АТО”, – йдеться у повідомленні.

Як і раніше, люди які тут працюють – нічого не знають, ні чиє то майно, ні кому воно належить. Кажуть, що їм заплатили,і вони роблять свою роботу, “ніс куди непотрібно не сунемо”.

“Кілька разів приїзджали представники “Правого Сектору”, наробили кіпішу – розборку припинили, але через кілька днів знову приїхали фури, знову вивозять. Міліція теж ніяк не реагує, навіть не захотіли приїхати, перевірити документи, хто розбирає, чому, для кого? А що як це нагле пограбування серед білого дня, що, як захотів якийсь бандюк хатинку, приїхав і забирає”, – повідомляють ЗМІ.

“Чому за рік часу не заарештовано майно тих, хто так нагло обкрадав і продовжує обкрадати країну, чому ніхто досі не покараний? Ех..( тільки люстрація кулею в лоб кожного чиновника, бандюка, і інших нечистих на руку людей можна врятувати Україну”, – запитують у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер