<

Старе приміщення селищної ради у Шацьку реконструюють для ЦНАПу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:47 | 27.06.2021 / Шацьк / /
Перегляди
108
/ Коментарі відсутні

Реконструкція адміністративного приміщення під Центр надання адміністративних послуг запланована на вулиці Природній, 33 у Шацьку.

Тендер для пошуку підрядника 17-го червня на платформі Prozorro оголосила Шацька селищна рада. Пропозиції від учасників прийматимуть до 8 липня, аукціон розпочнеться 9 липня, – передають Волинські Новини.

Очікувана вартість робіт становить 2 547 037 гривень.

Відповідно до технічного завдання, реконструкція адміністративного приміщення під ЦНАП включатиме заміну покрівлі, мурування стін і перегородок, заміну вікон і дверей, улаштування підлоги, внутрішнє опорядження, утеплення фасадів, улаштування пандусу та відмостки, реконструкцію внутрішніх електричних мереж, прокладання водопроводу та каналізації, улаштування систем опалення та вентиляції, монтаж зовнішнього блискавкозахисту, улаштування пожежної та охоронної сигналізації тощо.

Усі роботи планують закінчити до 15 грудня 2021 року. Гарантійний термін експлуатація складатиме п’ять років.

Відзначимо, що проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію старого приміщення селищної ради під ЦНАП було затверджено на виконавчому комітеті Шацької селищної ради 16 квітня 2021 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок