<

Смертельна аварія на трасі Ковель-Ягодин: загиблий і більшість потерпілих – шачани

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 25.09.2019 / Шацьк / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

У масштабній ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин 24 вересня біля села Годомичі Турійського району загинув 38-річний житель Шацька. Спричинив аварію водій вантажівки DAF – громадянин Польщі.

За попередньою інформацією пресслужби волинських поліцейських, загиблий – житель Шацька, 38-річний Олег К. Також в аварії постраждали громадянка Польщі, двоє жителів з села Прип’ять, ще по одному – з Шацька та села Плоске Шацького району. Щодо двох людей дані не встановлені, – передає Район Шацьк.

Нагадаємо, 24-го вересня на трасі Київ-Ковель-Ягодин сталась масштабна ДТП за участю вантажівки буса та легковика. Один чоловік загинув, п’ятеро – травмовані.

За попередньою інформацією, водій вантажівки DAF XF, громадянин Польщі, не впорався з керуванням та на значній швидкості зіткнувся з автомобілем Mercedes Sprinter, під керуванням громадянина України 1984 року народження та автомобілем Volvo ХС60, під керуванням громадянина Польщі 1967 року народження, – передає УНН.

Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Волині всі 3 автомобілі – учасники ДТП – рухались в напрямку Ковеля: один легковик був припаркований на узбіччі, мікроавтобус перевозив пасажирів, за ним їхала вантажівка.

Крім патрульних на місці працювали кілька бригад медиків з навколишніх районів та рятувальники.

Наразі розпочато досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер