<

Шацький спортсмен виборов бронзу у змаганнях з дзюдо в місті Київ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 15.04.2015 / Шацьк / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У місті Київ прой­шов ІV фестиваль дзюдо серед юнаків 2002 року народ­ження та молодших.

У зма­ганнях взяло участь близько 1 000 юних спо­р­т­сменів з усіх областей Украї­ни. Організатори турніру влаш­тували яскраве свято дзюдо для юних спор­т­сменів. На цих змаганнях Волинь представ­ля­ли чет­веро дзюдо­їстів із Шацької ДЮСШ та міс­цевого клубу «Тор­­надо». Це, Назар Горніч (с. Го­лядин), Сер­гій Цекот, Юрій Чу­дійович (смт Шацьк), Кос­тянтин Цірута (с. Кошари), – пише Шацький Край.

Приємно відзначити, що і на цих великих змаганнях шача­ни достойно виступили. Фак­тично, це відбувся чемпі­онат України цієї вікової групи. Бронзову нагороду турніру здо­був Назар Горніч, а Сергій Це­кот, посів п’яте місце. Це дуже хороший резу­льтат як для такого рівня змагань!

Тренерський колектив вітає своїх вихованців та зичить їм по­дальших успіхів у наступних змаганнях та навчанні!

Р.S. На цей турнір був зап­рошений чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая. Перед тур­ніром Георгій своїм зверненням до юних дзюдоїстів надихнув їх на захоплюючу боро­тьбу та побажав хоро­ших резу­льтатів усім спортсменам. А тим, хто програє, не засму­чу­­ва­тись, а ще більш посилено і натхненно тренуватись для до­сягнення своєї цілі.

На фото: чемпіон світу з дзю­до Георгій Зантарая з юни­ми дзюдоїстами Шацька.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця