<

Шацька селищна рада придбала фургон і грейдер за понад 2 мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 22.10.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За кошти Євросоюзу селищна рада на Волині отримає автівку вартістю 1 730 000 гривень.

Так, Шацька селищна рада провела відкриті торги для визначення постачальника, який надасть транспортний засіб. Мова йде про фургон пасажирсько-вантажний з подвійною кабіною і самоскидним пристроєм на базі «Фольксваген крафтер 50 2.0» Тді Дубель кабіна за ціною 1 730 000 гривень, – повідомляє Під прицілом

Переможцем відкритих торгів стало підприємство «Волиньавтомотосервіс», яке й отримає зазначену суму. В свою чергу підприємство зобов’язане передати машину селищній раді протягом 30 календарних днів з дати укладення договору.

Зауважимо, напередодні Шацька селищна рада шукала де придбати Грейдер причіпний вартістю 619 000 гривень. Цікаво, що й цього разу переможцем у відкритих торгах визначили підприємство «Волиньавтомотосервіс». Відтак, фірма отримає 2 349 000 гривень на поставлення техніки для селищної ради.

До слова, «Волиньавтомотосервіс» контролюється Петром Гордійчуком, який балотується в депутати Луцької міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» по територіальному виборчому округу №8.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця