<

Шацька селищна рада стала фіналістом конкурсного відбору для участі у Програмі “EGAP”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 13.09.2021 / Шацьк / , /
Перегляди
308
/ Коментарі відсутні

Шацька селищна рада стала фіналістом конкурсного відбору пілотних Шацька селищна рада стала фіналістом  громад для участі у Програмі “EGAP” у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Одеській та Луганській областях.

Серед завдань програми – впровадження кращих практик цифрової трансформації, підвищення прозорості та підзвітності органів влади і просування електронної демократії. Про це інформують на сайті Шацької громади.

У рамках проекту запровадять сучасні інформаційні технології, інструменти електронної демократії та покращено якість публічних послуг.

Конкурс триває в межах Програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа (Україна) та Фондом Innovabridge (Швейцарія) у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Програма EGAP спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), які допомагають вдосконалити якість урядування, покращують взаємодію влади та громадян і сприяють розвитку громад в Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер