<

Санаторію ” Лісова пісня” нанесено збитків на 700 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 21.05.2015 / Шацьк /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Члени комісії, утвореної при громадській раді Волинської обласної держадміністрації, здійснили виїзне засідання у санаторій «Лісова пісня».

Захід відбувся вчора, 20 травня. У ньому взяли участь члени громадської ради, голова Шацької райдержадміністрації Ігор Корольчук, депутати райради та активісти «Самооборони Волині», – пише Волинське Агентство Розслідувань.

Учасники засідання зустрілися з працівниками санаторію та провели інспекцію стану приміщень «Лісової пісні».

«Наша мета ‒ у майбутньому створити реабілітаційний центр для учасників АТО на базі санаторію», ‒ розповів член громадської ради Богдан Рущинський.

Він додав, що комісію вирішили створити після розгляду звернення депутата Миколи Пугача щодо зловживань на базі оздоровчого комплексу. Активісти вивчали акт ДФІ області, у якому зафіксовані порушення з боку керівництва санаторію. Ревізію проводили протягом січня-квітня 2015 року.

Богдан Рущинський зазначив, що активісти виявили безліч порушень, як і були вказані в акті ревізії. Серед них – наявність необлікованих номерів у житловому фонді та будинків, незданих в експлуатацію, «добровільне» страхування, яке обходилося санаторію в десятки тисяч гривень. Також провели перевірку стану номерів, у які нібито ніхто не заселявся протягом 4-ох років.

«Загалом санаторію нанесено збитків на 700 тисяч гривень», ‒ резюмував Рущинський.

Він звернув увагу, що директор санаторію є депутатом обласної ради і членом комісії з розвитку територіальних громад, тому сам мав би ініціювати питання покращення фінансування санаторію.

Роботу комісії ще не завершено – на наступному засіданні комісії з питань протидії корупції зроблять доповідь про поїздку та внесуть пропозиції. До участі в засіданні запросять керівництво обласної ради, оскільки санаторій «Лісова пісня» ‒ комунальне майно, яке є власністю територіальних громад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця