<

Розповіли, як санаторій «Лісова пісня» організував роботу в умовах карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:52 | 12.07.2020 / Шацьк / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

У санаторії «Лісова пісня» готові приймати людей на реабілітацію та лікування з дотриманням усіх санітарних та карантинних заходів.

На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Шацькій райдержадміністрації розглянули питання можливості відновлення роботи та прийому людей на лікування та реабілітацію у санаторії “Лісова пісня”, – повідомляє Район.Шацьк.

Зокрема, працівники Держпродспоживслужби в Шацькому районі, поліції разом із заступником голови Шацької РДА Володимиром Самусєвим навідались до санаторію для обстеження.

Комісія зафіксувала, що там дотримуються усіх протиепідемічних та санітарних вимог. Разом з тим заради безпеки пацієнтів у здравниці скасувала деякі процедури, які передбачають заняття в групах, а також водолікувальні процедури.

Харчування для пацієнтів організували на відкритій мансарді біля ресторану санаторію, а пляж закрили для доступу місцевого населення. Відповідно, на території пляжу можуть відпочивати лише пацієнти лікувального закладу.

Зрештою, комісія ТЕБ та НС таки дала дозвіл на роботу з 9 липня не лише санаторію “Лісова пісня”, а й відкриття баз відпочинку, але з умовами дотримання усіх санітарних та протиепідемічних норм.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок