<

Поліцейські перевірили бази відпочинку на Світязі щодо дотримання вимог карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 8.07.2020 / Шацьк / , /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Правоохоронці 7-го липня перевірили дотримання вимог адаптивного карантину на 69-ти базах відпочинку у Шацькому та Любомльському районах. 

Зазначають, що такі заходи спрямовані на недопущення поширення коронавірусу серед людей у туристичних населених пунктах, – інформує сектор комунікації поліції Волинській області.

Під час перевірки виявили, що більшість баз відпочинку зачинені для відпочивальників у зв’язку з вимогами адаптивного карантину. Вдалося й поспілкуватися з очільниками місцевих пансіонатів. Вони стверджують, що готові приймати туристів «хоч вже», проте дотримуються вимог влади та чекають «зеленого світла» від неї.

У свою чергу, представниця Держпродспоживслужби у Волинській області оглянула території відпочинкових баз та надала пропозиції щодо усунення виявлених недоліків та рекомендації щодо дотримання протиепідемічних заходів в період карантину.

Під час перевірки за виявленими порушеннями поліцейські складали протоколи відповідно до статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні порушення.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч гривень і на посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень.

До слова, за весь період карантину на території Волинської області склали 762 протоколів щодо порушення правил карантину.




коментарів: 4
  1. Брехня, в с.Світязь все працює і ніхто нікого не штрафує.Відпочивальникам відкрито усе. На публіку брешуть…

  2. Жаль, літо проходить і тільки щтрафами нас “оздоровлюють”. Чудова альтернатива! Відпочити людям треба ж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер