<

Перша засідання Шацької громадської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 24.01.2015 / Шацьк / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

23 січня 2015 року, відбулося перше засідання оновленої громадської ради при Шацькій райдержадміністрації під головуванням голови громадської ради Адама Дударчука.

Про збереження бази відпочинку, яка знаходиться в урочищі Гряда Шацького району, на запит громадськості інформувала Олена Гуж, завідувач сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації. Виступив з даного питання Олександр Лукашук, голова громадської організації «Правий сектор Шацького району», який безпосередньо охороняв будинки на базі відпочинку в урочищі Гряда певний період. Але, на даний час, будиночки з даної території демонтовано і вивезено, залишився тільки один, – пише Шацька РДА

На засідання громадської ради були запрошені начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Ольга Романська, завідувач юридичним сектором апарату райдержадміністрації Ольга Назарук, начальник Відділу Держземагентства у Шацькому районі Віталій Голядинець. Кожен із них надав вичерпну відповідь з даного питання відповідно до компетенції відділу.

Члени громадської ради вирішили надіслати запити до Шацького районного відділу міліції, Любомльської міжрайонної прокуратури, Служби безпеки України у Волинській області щодо перевірки законності демонтажу будиночків з території бази відпочинку в урочищі Гряда.

Голова громадської ради Адам Дударчук озвучив наступне питання порядку денного про план заходів Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який був схвалений та поданий на затвердження райдержадміністрації. Адам Харитонович запропонував обстежити матеріально-побутові умови воїнів-афганців та сімей загиблих для надання відповідної допомоги до 15 лютого.

Також учасників засідання було ознайомлено із переліком питань до плану роботи громадської ради на поточний рік, який був оприлюднений на офіційному сайті райдержадміністрації. Присутні вносили відповідні зміни та доповнення до плану роботи.

Про відзначення 3 лютого 22-ої річниці утворення Шацького району інформувала секретар громадської ради Олена Гуж. Присутні вирішили, аби цій даті був приурочений відповідний номер районної газети «Шацький край».

Насамкінець члени громадської ради озвучили запити від жителів селища щодо ремонту доріг у центрі Шацька та до кладовища. Відповідні запити будуть направлені в Шацьку дорожню дільницю Любомльського АВТОДОРУ, виконкому селищної ради та керівництву районної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа