<

Обрали голову Шацької райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:52 | 27.11.2015 / Шацьк / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Шацькою районною радою на Волині керуватиме представник політичної партії “Українське Об’єднання Патріотів – “УКРОП” – Сергій Карпук.

Також, варто зазначити, що до  Шацької райради увійшло 26-ть депутатів від восьми політичних сил: 5 – “укропівців”, по 4 – від ВО “Батьківщина”, БПП “Солідарність”, Аграрної партії України, 3 – від Радикальної партії Олега Ляшка, по 2 – від ВО “Свобода” та “Нашого краю”. Серед народних обранців цієї каденції – 15-ть чоловіків та 11-ть жінок – інформує прес-служба УКРОПу.

На посаду голови Шацької райради претендувало двоє депутатів – Сергій Карпук від “УКРОПу” та Сергій Сидорук від БПП “Солідарність”. Обидва керують районними партійними організаціями політичних партій, які представляють.

28-річного Сергія Карпука на посаду голови райради підтримало 17-ть депутатів, його конкурент – 9-ть голосів. Недійсних бюлетенів зафіксовано не було.

“Вирішення проблем громади залежить від фінансування, тому залучення коштів у район – першочергове завдання для голови районної ради. В цьому аспекті працюватиме в багатьох напрямках: сприятимемо надходженню коштів у місцеві бюджети, залучатимемо фінансові ресурси державного та обласного бюджетів, братимемо участь у державних програмах; співпрацюватимемо із зовнішніми інвесторами, грантодавцями і фондами, у проектах Євросоюзу, транскордонного співробітництво; створимо сприятливий клімат для внутрішнього інвестора, який продукуватиме нові робочі місця і таким чином наповнюватиме районний бюджет. Також вважаю, що Щацький район необхідно перетворити на повноцінну курортно-рекреаційну зону” – сказав Сергій Карпук

Нагадаємо, що “укропівці” також очолили районні ради у Луцькому та Ратнівському районах. Відповідно керівниками там стали Валентин Приходько та Михайло Макарук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер